torstai 1. tammikuuta 2009

Pikkuiselle

Tänään iski ensimmäistä kertaa koko raskauden aikana halu ommella tulevalle pienelle vaippoja. Miksu nukkui uudenvuodenjuhlinnan vuoksi aika pitkät päiväunet, joten mamma sai ihan rauhassa surruutella pikkusiskoveljelle pari vaippaa.

NB-koon Mummut sisävaippa. Röyhelöt näyttävät kuvassa hieman laiskoilta, vaipasta tuli ehkä hieman tuhti. Livenä se on kuitenkin ihan söötti, tosin sieltä täältä saumurinsaumat repsottavat rumasti, kun en hoksannut tarkastaa lankojen kireyksiä ennen yhteensaumurointia. Mutta kuitenkin; vaipassa on päällä trikoota, tukikankaana flanelli, sisäpinnassa limenvihreä mikrofleece. Kiinteinä imuina 2 krs joustofrotee, 2 krs kierrätysfrotee ja 1 krs bambupuuvillaa. Tämä on varmasti ihan ok päiväunivaippa, miksei ihan ekoina viikkoina käy yövaipastakin.

Vaippa takaa, tässä nuo röyhelöt näyttää paremmilta!

S-koon taskuvaippa. Päällä mangonkeltaista BrPulia ja sisällä oranssi mikrofleece. Tuli söpö, joskin tää näyttää ihan älyttömän pieneltä. Huonohan se on verrata L-koon vaippoihin, mutta silti! En uskalla kyllä tällä kaavalla montaa tehdä. Taidan muutenkin tehdä niin, että kokeilen useampaa kaavaa ja niistä sitten vauvan kanssa valkkaan parhaimmat. Ekoina viikkoina tulee varmasti taas harsoiltua paljon, mutta kyllä näitä pikkuvaippoja on kiva tehdä. Meillä ei ole kuin M- ja L-koon vaippoja, kaikki S-kokoiset olivat aikoinaan käytettyinä ostettuja.

Se on nyt sit aloitettu. Vauvaan valmistautuminen.

1 kommenttii:

Pinja kirjoitti...

Voi ei, miten söpöisiä pikkuvaippoja! Mäkin tahdon ommella tollaisia! Q_Q