tiistai 13. tammikuuta 2009

Pikaherkku

Neuloin pikaisena herkkuna itselleni ballerinat. Ohje on sovellettu Suloiset Sukat kirjan "Juhlavat tossut" ohjeesta. Sovellettu siksi, että valitsin näihin paksumman langan ja puikot ja koska alkuperäinen ohje oli jaloille nroa 38/39 ja 40/41. Omani ovat 36/37. Hieman joutui siis muuttamaan silmukkamääriä ja kavennuksia, mutta mallin perusidea on kyllä kirjan mukainen. Ja suloiset tuli!

Lankana Novitan Nalle, herkullinen poltettu oranssi. Menekki hyvin vähäinen. Sukkapuikot nro 3. Nappeina oranssit pikkunapit. Tossujen reunan ympäri on virkattu kerros kiinteitä silmukoita ja kerros rapuvirkkausta, remmit on kiinteitä silmukoita ja napinläpenä on ketjusilmukoita.

Nämä pääsivät heti suosikeiksi. Kesäksi voisi tehdä jotkin puuvillaiset, kotona tassuttelua varten. :) Olivat tosi nopeat neuloa, osittain siksi, koska jalkani on niin pieni ja näistä on hyvä neuloa hieman napakat, että pysyvät jalassa.Onpas tyttömäinen olo!

3 kommenttii:

Nape kirjoitti...

Nää on UPEET HERKUT! mäkin haluan!!!!

Mari kirjoitti...

IHANAT!

Minna kirjoitti...

AIvan ihanat, oon tuollaiset ajatellut itselenikin jostain hommata mutta enpä ole ainakaan vielä mistään hankkinut. Mut tykkään <3 :).