perjantai 9. tammikuuta 2009

Harmaajussi

Sain eilen valmiiksi isäpuolelleni aikoja sitten (marraskuussa...) aloittamani villasukat. Ekan sukan tein tosiaan hänelle synttärilahjaksi, sovituskappaleen. Noh, toisen neulominen sitten venähti, koulun ja joulun vuoksi. Nyt sitten repäisin ja neuloin parin sukalle muutamassa illassa. Hienot tuli, vaikka vihaankin tuota Novitan sukkaohjetta. En tee sillä kyllä enää ainoitakaan sukkia.

Lankana 7 Veljestä musta & harmaa, sukkapuikot 3 ½. Varressa jussikuviointi. Koko on about 43, hieman reiluhkot tuli, mutta eipä se haittaa. Varren kuvio tuntui olevan aavistuksen verran kitsas, mutta uskoisin sen antavan periksi käytössä. Jalkaan ne kuitenkin meni!

Isäpuoli oli tyytyväinen ja diggas. Se on tärkeintä. :)

Mitä olisikaan bloggaus ilman kestovaippahöpinää? Tässä nyt pari valmistunutta vaippaa pienelle.

Tsi-Nalle Nöttönen. Päällä Myllymuksujen raidallinen joustofrotee, sisällä valkoinen sherpa. Imuina1 krs sherpaa, 2 krs ohutta kierrätysfroteeta ja 2 krs bambupuuvillaa. Kiinnitys joko näpsyllä tai sitten ihan vaan napakat kuoret tai villikset päälle. Näitä ois tarkoitus tehdä vielä muutama sairaalassaoloa varten ja sitten ekoiksi päiviksi kotiin. Tää on niin minimini, ettei tämmöinen varmaan kauaa mahdu. *sydän*

S-koon tasku, samallainen kuin aikaisempikin. Lyhensin siivekkeitä hitusen, kun olen vissiin piirtänyt ne jotenkin pitkiksi. Sisällä oranssi mikrofleece, päällä mangoinen BrPul.

0 kommenttii: