perjantai 6. maaliskuuta 2009

Trikoopusero isolle masulle

Kävin hakemassa siskoni alkuviikosta Raahesta kotipuoleen hiihtolomailemaan ja käväisin samalla humputamassa hieman rahaa Löytöpalaan. Löysin palalaarista kaksi palaa kivaa trikoota (tummanruskea & lämmin oranssi), jotka nappasin oitis mukaani samalla kun ostin vauvan haalariin nappeja. Molemmat olivat vain 5 e paloja ja molemmista saisi miltein mitä vain haluaisi.

Rupesin työstämään ensiksi tummanruskeaa kangasta, koska saumurissa sattui olemaan mustat langat valmiina. Kävin samaisen joustavien matskujen peruskaavan kimppuun ja lähdin muokkailemaan. Avarsin pääntietä, tein puolipitkät hihat ja jatkoin helman pituutta reilusti. Hihoissa on rannekkeet ja pääntie on huoliteltu kapealla kangassuikaleella. Helmassa on myös kiristyskaitale, jotta tämä olisi myös myöhemmin käyttökelpoinen. Sinne voi pujottaa vaikka nyörin tms, jos siltä tuntuu.

Edessä on tasku somisteena ja koristenappeja. Napit on ratkottu jostain vanhasta hameesta.

Kerrassaan ihastuttava, ainakin minusta. Peittää masun ja takamuksen, toisin kuin suurin osa vaatekaappini sisällöstä...

Oranssi kangas odottaa vielä inspiraatiota! Ostin tänään uusimman Suuri Käsityö-lehden, josta ehkä voisi irrota jotain...

Ja siis jalassa minulla on äitiyslappuhaalarit, jotka on auki. :D

3 kommenttii:

Katri kirjoitti...

Upea paita! Tollainen "kaiken peittävä" -malli olis ihan kiva mullekin... =) Oot tosi taitava, usein käynyt täällä ihastelemassa ennenkin. =)

Pinja kirjoitti...

Ihana masu! <3 ja nätti paita, tuolle on varmaan käyttöä masuttakin. :)

Oli aika ankeet ne odotusvaatteet SK:ssa, mutta yhteen mekkoon mä suoraan sanoen rakastuin. :D

Mari kirjoitti...

Onpa hieno! Voi kun olisi taitoa ja ideoita muokata peruskaavoja, saisi juuri sellaisia vaatteita mitä haluaisi :)