tiistai 3. maaliskuuta 2009

Hartiat lämpimiksi

Ostin erään keskustelupalstan kautta kolme täyttä kerää ja yhden hieman vajaan kerän omenanvihreää Rose Mohairia ja mietin kauan mitä niistä alan väsäämään. Kaipasin jotain helppoa ja suht nopeaa tuon hitaasti edistyvän vauvan haalarin rinnalle. Selailin lehtiä ja päädyin hihattimeen.

Ohje löytyi Novitan Syksy 2008 lehdestä. Puikot 4 ja 6 ja aikaa meni hieman yli viikko. Langanmenekki n. 150 g. Neuloin hihattimen orjallisesti ohjeen mukaan ja lopputulos on, köh, hieman iso. Mutta nooh, ei se niin haittaa. Hihatin on ihan kaunis tuollaisena muhkeana ja kotioloihin tuon lähinnä teinkin.

Pikkusiskoni ihastui tuohon heti ja haluaa samallaisen. :D
Väri on aivan ihana, harmi ettei tuota löydä enää mistään... Vajaa kerä jäi jäljelle, saa nähdä keksiikö siitä vielä jonkin pikkujutun.

Uah, alan voida jo melko paksusti. Rv 27+3 tänään. Kulu aika äkkiä!

***

Muoks 21.10.2009:

Otin Ravelrya varten hihattimesta uusia kuvia, lisäilen ne tännekin!


3 kommenttii:

teetä ja näkkileipää. kirjoitti...

Hihat ovat kyllä reteät!

Itse olen yrittänyt keksiä, mihin yksinäisen keräni tuota väriä Rose Mohairia laittaisin. En oikein tahdo keksiä siitä muuta, kuin jonkin lehtikuvioisen kolmiohuivin, mutta siihenkään se ei riitä. Haluatko kerän. Saat. :D Minua taas harmittaa, kun musta ja punainen on lopetettu.

Sokkopöllö kirjoitti...

Kyllä mä voisin olla innostunut siitä kerästä. :D Ehkä melkein kahdesta kerästä saisi jo tehtyä jotain, ainakin jonkin huivitsydeemin.

Anonyymi kirjoitti...

Oi mitä ihanuuksia täältä bongasin! Tuo hihatin on mainio, millä hinnalla saisin sut luomaan mulle samanlaisen (olen sata kertaa sun kokoinen)
Upeita käsitöitä, jos vielä joskus raskaudun niin tiedänpä keneltä tilaan odotusvaatteeni.
Tuo valkoinenkin bolero (vai mikä se on) on ihan mielettömän upea!!
Jos olisin rikas, palkkaisin sut hovivaatettajakseni. Oikeasti.

-Erica


P.s Ihana vauvamaha,niin kauniin muotoinen <3