sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Okrankeltaista olkapäille

Joo, tämä oli taas tämmöinen pikaherkku päähänpisto. Lueskelin keskustelupalstan käsityöketjussa eri ohjeita ja törmäsin tähän (Anthropologie-inspired Capelet - FO and Tutorial!). Suomentelin ohjeen aikani kuluksi ja koska tämä oli naurettavan helppo toteuttaa ja okrankeltaista Mamboa oli jäänyt myssystä aloittelin tämän Miksun päikkyjen aikana. Nopea, helppo, kaunis, juuri sitä mitä tarvitsin sillä hetkellä.

Noh, lanka tietenkin loppui kesken. Ahneella on kökköinen loppu, kuten sanotaan. Menetettyjen yöunien jälkeen kävin kaverini kanssa Kempeleessä mutkan ja tadaa - okrankeltaista Mamboa ei ollut enää saatavilla. Keeppi jäi siis kesken ja minua poltteli. Kerkesin aloittaa uuden pikkujakun/boleron sinä aikana (kiitos S Samoksista!), kun odottelin että saisin lisää lankaa hyppysiini.

Lähdimme lomalle Etelä-Suomeen ja sieltä löysin Karjaan Säästöpörssistä oikeanväristä Mamboa. Neuloin keepin pikimmiten valmiiksi ja se pääsi äkkiä käyttöön. Ja ihana on! Ohjetta olisi tosi helppo soveltaa, jos siltä tuntuisi.

Lankana Novitan Mambo, menekki n. 150 g. Puikot nro 8. Jos on innokas neuloja, saa tällaisen valmiiksi muutamassa tunnissa. Jotenkin minusta tuntuu, ettei tämä jää vain yhteen keeppiin, näitä saattaa tulla joskus useampi...

2 kommenttii:

Teetä ja näkkileipää. kirjoitti...

Hieno! Heti alkaa polttelemaan.. ei pitäisi kyllä katsella muiden töitä, kun on nyt jo kiitettävä määrä omia kesken :)

Mirka kirjoitti...

Jälleen kerran, ihana! Ja hei, siulle ois viestiä miun blogissa ;-)