lauantai 21. maaliskuuta 2009

Kestopäivitys

Pieni päivitys tulokkaan uusista vaipoista. Vielä pitäisi ommella S-kokoisia vaippoja, Nöttösiä ja sitten jotain yövaippoja ja imuja. NB-vaippoja on jo aika hyvä kasa, kun tuli tuo äitiyspakkaus. Harsoja ois tarkoitus tilailla kans lisää.

Sivutarrallinen tasku, S-kokoa. Oma kaava. Sisällä luonnonvalkoinen mikrofleece.

Sivutarrallinen sisätäyttis, S-koko. Tukikankaana flanelli, päällä pallotrikoo ja sisällä luonnonvalkea mikrofleece. Oma kaava taasen.

NB Mummuja kolme kipaletta. Täyttöaukollisia kaikki, sisällä myös kiinteää imua. Sinisessä vaipassa sisällä v.sin. fleece ja päällä vanha trikoopaita, imuina 1 krs flanellia, 1 krs joustofroteeta ja 1 krs luomuhamppufleeceä. Raitavaipassa sisällä violetti polyestermokka ja päällä vanha trikoopaita, imut samat kuin sinisessä. Kellertävässä vaipassa on sisällä vihreä fleece ja päällä joustofrotee, imuina 2 krs kierrätysfrotee ja 2 krs flanelli. Näihin on tosiaan helppo sit lisätä imua esim. yöunille tai päikkäreille, näillä imuilla menee varmasti yhdet pisut tms.

Ja sit mamille liivinsuojia vaippakankaiden jämistä. Kaikissa kosteussulkuna PUL, sisäpinnassa on luomuvelouria, puuvillaa ja trikoota. Liivinsuojia on Miksun imetyksestä jäljellä vielä melkoinen kasa, että tuskin teen itselleni enempää. Mutta oli mukava piristää varastoa uusilla kuoseilla! (Ihan niinkuin niitä sieltä liivien sisältä kukaan näkisi...)

Rv 30+0! \o/

2 kommenttii:

Pinja kirjoitti...

Ihania pikku vaippoja <3 (mäkin taaaaaahdon!!!!!)

Onnea pyöreistä viikoista! Ei oo enää pitkä aika. :>

Miiruska kirjoitti...

Ihania juttuja taas, ja tuo paitakin alempana on kyllä hieno!

Harmi kun ei oo saumuria, vois olla itellekin liivinsuojat vielä tarpeen.

Onnea odotuksen loppusuoralle <3