torstai 5. maaliskuuta 2009

Pikabaskeriherkkunam

Pikkusiskoni teki koulussa käsityön tunneilla Novitan Syksy 2007-lehdessä olleen baskerin. Tai no, voi kai sanoa, että teimme sen yhdessä. Pikkusiskoni on käsitöissä vielä hieman aloittelija, joten autoin häntä aika ajoin ja oli meillä kyllä hauskaa. :D Viimein tuli valmista ja lakki oli hieno. Tuli itsellekin älytön hinku saada samallainen ja kun itsellä tuo lehti löytyi, niin ryhdyin pian tuumasta toimeen.

Lankana Novitan Mambo, okrankeltainen. Menekki oli jotain 150 g, eli kerä ja vähän päälle. Puikot 6 ja 8. Lisäsin päälaelle tupsun, koska minusta se ehdottomasti kaipasi sellaista. Koeajoin tätä tänään +1 asteen ulkoilulämpötilassa, kun oltiin esikon kanssa ulkosalla ja hyvin piti korvat lämpiminä.

Tää on ihana. Ihan just mun tyyliä!

(Mami on sit kuvissa vähän väsy, ku pitää neuloa ja ommella yötä myöten... Mutku on loma!)

Edestä päin kuvattuna. Lipaksi leikkasin ihan vaan maitopurkkia, kaksinkertaisena.

Sivukuva. Ihanan muheva, eikö?

Nyt jos äkkiä menisi ompelemaan, niin vois keretä tehdäkin vielä jotain ennen kuin Miksu heräilee päikyiltä. Illalla vois sitten neuloa vauvan haalaria, ettei se jäisi ihan unholaan. Sain mä kyl sitäkin eilen tehtyä aika hyvin, että ei paniikkia, kyllä se laskettuunaikaan mennessä on valmis. ;D

2 kommenttii:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana pipo. Halusin heti tehdä itselle samallaisen, mutta en kyllä löydä ohjetta kyseisestä lehdestä. Onko se varmasti Novitan syksy 2007 -lehdessä vai olenko minä vain sokea? :)

Sokkopöllö kirjoitti...

Kyllä on, ohjeen löytää Novitan sivuiltakin hakemalla kyseisen lehden ohjeita. :)