lauantai 20. syyskuuta 2014

Syksyn tullen sieniä kasvaa

Sopivasti syksyyn, pitkän aikaa ufoina maanneet Sydänjuuret. Mukava saada jotain valmiiksikin. Vauva on ihana, mutta elämä kolmen hyvin erilaisen pojan kanssa on hektistä ja aikaavievää. Ei ehi, ei ehi. Mutta välillä jotain. (Oon mä oikeesti neulonu vähä vauvajuttuj, mutta ne tulloo lahjaksi, nii esitellään myöhemmin semmoset.)

Ohjeena tuttu, ikioma Sydänjuuret. Lankana Viking of Norwayn Vilma, 608 savunharmaa, 72 g. Puikot 2,5 mm. Lanka on uusi tuttavuus ja tykästyin. Hyvä neulottavuus, ihana pinta ja tosi mukavantuntuinen jaloissa.


Helppoahan tämä on kuin heinänteko, jos vain pääsis yli näistä käsityöpläähin jälkihöyryistä. Vähäsen taas tuntuu innostus tuolla sormissa syyhyämässä. Ideoita putkahtelee ja tekee mieli neuloa ufot pois. Joululahjojakin suunnittelen ja jotain kyl lähtee puikoille! Ehkä tää tästä, ehkä ehkä! Nyt ainaki varpaat nauttii lämpimäisistä, eikä hetkeäkään liian aikaisin. Ensi viikolle on luvattu lunta.

1 kommenttii:

snna k kirjoitti...

Sydänjuuret on niin kivat! Kivat tehdä ja muutenkin kivat. :) .. Tuntuu ihan absurdilta lukea lumesta, kun täällä. Espanjassa on vielä päivisin 30 astetta lämmintä. :D