tiistai 30. syyskuuta 2014

Pienelle

Mä niin tykkään näperrellä pienille. Vauvat on mun suurheikkous, oli ne omia eli ei. :D

Ystäväni sai ihanan pikkutytön viikko sitten ja tänään pääsin hänet henkilökohtaisesti lahjomaan. :) Nämä ovat olleet jo hetken valmiina, mutta en halunnut pilata ylläriä ennakkoon.
Taas kokeilin tilkkupeittoa (klik edelliseen). Hyvin yksinkertainen tilkkutyö, pelkkiä neliöitä. Tilkuiksi päätyi mm. itsepainamaani lastenkangasta. Ihana kokonaisuus, vaikka sen itse sanonkin.

Reunoissa on neljä tikkausriviä ja lisäksi peiton keskellä läpiommellut napit (4 kpl molemmin puolin) pitämässä vanukerroksia yhdessä. Vaunuihin tai lattiapeitoksi suunniteltu. :)

Ja sitten puikoilta.Tittelintuure TAAS. Tää on vaan niin kiva neuloa. Lankana Novitan Puro, puikot 5 mm. Koko 0-3 kk. Tosin oon nyt miettiny, että alkaisin suunnitella tähän kaarroketta. No, nyt on lähipiirissä pikkulikka jolle neuloa, niin voinen kokeilla erilaista kaula-aukkoa ihan huoletta! ;)


Ja tällä kertaa mulla oli ihan oikea malli, jolle sovittaa. Hieman pyylevä tosin, on mamman maitopoika ollut ruoka-aikaan kotona. :) Mutta helpotti kyllä kummasti, kun sai sovittaa ja hakea suuntaa-antavia mittoja. Saumattomat neuleet on kyllä niin pop näiden pienien kanssa - ei saumat paina ja ovat kivoja pitää, kun ne joustaa hyvin.

Thih, on nää söpöjä.

0 kommenttii: