maanantai 13. lokakuuta 2014

Revontulet

Taas yksi pitkään keskeneräisenä maannut ufo selätetty! Nimittäin Revontuli-huivi! Tämä on vähän niinku Fifi, varmaan jokainen joka haluaa neuloa ison huivin, ainakin kokeilee Revontulen neulomista.

Ja mikäs siinä, neuleena se on kaunis ja helppo. Ideana on kuitenkin valita liukuvärjätty lanka, jolloin lanka tekee osan työstä ja lisää huivin näyttävyyttä.Omaan Revontuleeni valitsin lanka-arkusta Novitan Puron (väri Kukkaniitty), koska sitä oli yllinkyllin. Pyöröpuikko 5 ½ mm/80 cm.

Mitäs tästä sanois. Tästä tuli valtava? (155 cm x 65 cm). Ihana ja lämmin. Värit piristää syksyn pimeyttä. :) Sain tästä jo kehuja Oulun Kädentaidonmessuilla, kun pidin tätä vaunujen näkösuojana pikkumiehen vedellessä hirsiä. Ja täytyy sanoa, että ei kaduta yhtään, että kitkuttelin tämän loppuun, onhan tämä ihana!

Ja ufojen selättäminen jatkuu. Puikoilla kahdet sukat, jotka molemmat on sellaisia, että lanka loppuu kesken. Mukava yrittää pitkin internetin ihmeellistä maailmaa löytää lisää näitä vuosikertaihmeitä... Mutta toisiin sukkiin on jo lisälankaa tulossa, pääsee neulomaan ne loppuun! Ja pikkuhiljaa pitää aloitella joululahjajututkin... Ihana draivi päällä!

Edith-täti: Kommenteissa olikin esitetty hyvä kysymys, eli menekki! 290 g on huivin lopullinen paino, eli melkein 6 kerää tähän upposi lankaa.

3 kommenttii:

Tiia N kirjoitti...

Onpa upea! Paljonko Puroa kului?

Lammas kirjoitti...

Kyllä kannatti saada valmiiksi. Upea!

Sokkopöllö kirjoitti...

Tiia N: Enpäs tosiaan hoksannutkaan menekkiä! Punnitsin huivin ja 290 g oli painoa tekeleellä. :) Eli melkein 6 kerää uppos.