sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Pientä ja pehmeää

Jotain pientä taas tälle tulevalle pienelle. Sain otettua itseäni niskasta ja puhdistettua & öljyttyä saumurin taas käyttökuntoon ja sen kunniaksi surauttelin parit NB Mummut. Näitä käytin kakkosellakin melko paljon; malli on suloinen ja istuvuus oli hyvä. Uskallan siis tehdä näitä ainakin muutamia odottelemaan, varuiksi voisi tehdä parit S-kokoisetkin, jos tää meinaa olla jättiläinen syntyessään.
Ensiksi täytyy näyttää, että koska aion olla maitotankki tämänkin vauvan kanssa, surauttelin parit liivinsuojat. Mulla ei ole HAJUAKAAN missä ne miljoonat suojat on, jotka tein kakkosen aikana, mutta koska niitä ei löydy, niin saatoin hyvillä mielin tehdä uusia. Ihoa vasten coolmax kaikissa, kosteussulku BrPul ja 1 ml Pul, imumatskuiksi päätyi mikrokuitupuuvillaa, flanellia ja joustofroteeta vähän sekalaisin sekoituksin. Kolme paria valmiina, enää niinku miljoona paria tekemättä. :D

Tässä nämä vaippulit yhteiskuvassa. Söpöjä? Totta hitossa.
Tää sinertävä omenakuosillinen tekele oli harjoituskappale, jota tarvitsin vuosien jälkeen. Sinänsä kaikki meni ihan ok, mutta vähän pääs kankaat karkailemaan ympärisaumuroidessa ja se tuotti harmaata tukkaa. Mutta, loppu hyvin, kaikki hyvin, käyttökelpoinen viritelmä anyhow. Täyttöaukollinen, kiinteitä imuja 2 krs mikrokuitufrotee ja 1 krs frotee. Coolmax sisäpinnassa, trikoo pinnassa.
Nämä kaksi seuraavaa ovat hyvin samallaisia ja molemmat menivät jo sitten todella helposti. Täyttöaukollisia, molemmissa kiinteinä imuina 1 krs flanellia, 1 krs mikrokuitufroteeta ja 1 krs luomubambufleeceä. Sisäpinnoissa coolmax ja ulkopinnassa joustofrotee.
What can I say, nää on mun heikkous. Vaippoja on nyt jo varmasti ihan tarpeeksi, koska niitä on tullut hamstrattua kirppiksiltäki nii paljon, mutta...! Tuolla on pöydällä kasa kankaita oottamassa ja ne oikein kiljuu päästä vaipoiksi. Ihan kaikkia en kyllä pikkuvaipoiksi voi leikellä, M-kokoisiakin tarvitsee lisää jossain vaiheessa, mutta vielä ehkä muutamia... Ja muutamia.
No hitto, jos mä en kesällä pääse terdelle ottaan siideriä, nii mä saakeli nautin suloisesta vauvanpepusta.

2 kommenttii:

Anonyymi kirjoitti...

Ensin riemuitsin, kun huomasin sinun postanneen. Ja sitten riemuitsin, kun oli niin kivoja vaippoja! :D

snna k kirjoitti...

Tulit haastuneeksi Blogigallupissani! :)