perjantai 22. lokakuuta 2010

Lahjoiksi männeet

Tässä pari projektia, jotka eivät ole jääneet omiin nurkkiini. :)Itsesuunniteltu vauvan neuletakki (Tittelintuure työnimeltään). Tämän tein Ravelryn Kahelit-ryhmän stashvaihtoa varten. Koko on ihan pienelle vauvalle 56/62 (0-3 kk) arviolta. Lankana on vuosikerta Novitan Venlaa ja puikot 5 mm. Ohjetta työstän parhaillani, tarkoitus olisi sarjoittaa tämä useampaan kokoon, kolmeen ainakin. Tykkäsin itse tästä, toivottavasti parinikin piti siitä. :)Tässä neule erään nuken päällä, jolle tämä on hieman reilu. Mutta nukke on aika lähellä vastasyntyneen lapsen kokoa, ihan hyvältä vaikutti siis kokonsa puolesta.

Sitten sukat.Äitini ystävälle 50-vuotislahjaksi neulotut sukat. Ohje on Nancy Bushin kirjasta Knitting Vintage Socks, ohje Child's Frech Sock.Puikot 2,5 mm ja lanka Novitan Nalle. Näistä tuli aika ihanat, joskin nää oli aika hitaat neuloa. Ei kuitenkaan jääny mitään hampaankoloon, varmasti neulon tällaiset itsellenikin.

Työn alla on muuten tutorial sellaiseen kahvipussipuikkopussiin (:D), pysykää siis linjoilla... :)

7 kommenttii:

Nina kirjoitti...

ihania neulomuksia!

hillanen kirjoitti...

Voikun kauniita :)

Nzqu kirjoitti...

Söpö vauvantakki! Ja sukat ovat myös hienot - ihailtavaa, kun joku jaksaa neuloa noinkin pienillä puikoilla tuollaista pikkunäpellys-kuviota. :)

Emma kirjoitti...

Nätit sukat, ja mahdottoman suloinen takki! Ohjetta odotellessa ;)

Anneli kirjoitti...

Kiva kun suunnittelet itse !
Tuo vauvelin takki on ihana. Kiva kun ikuisten sinisten ja punaisten tilalle olet tehnyt tuollaisen rauhallisen värisen.
Sukat myös ovat mielettömän kauniit :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihania neuleita. Nuo sukat on vartinkin tosi tosi ihanat.

Sanna kirjoitti...

Voi miten nätit sukat!!