torstai 24. heinäkuuta 2008

Veska

Selailin yksi päivä Ottobren nettikaavoja ja näin tämän. Kuola alkoi tippua pöydälle heti ja aloin heti miettiä, millaisen laukun kokeilisin tehdä. Kuvan Dotted Dream on aivan syntisen kaunis ja sellaisen haluaisinkin tehdä joskus, mutta tähän hätään tyydyin kokeilemaan kierrätysmateriaaleja.

Materiaaleiksi päätyi verhoista ylijäänyt napakka ja paksu puuvilla, vanhat sammarit ja vuoreksi laitoin lakanaa (joka on mielestäni lakanaksi liian ohutta).
Koristeeksi päätyi iso nappi ja käsintikattu mustasta BrPULista leikattu sydän. Pitsi on mummuni virkkaamaa, leikkasin sen irti yhdestä vanhasta pyyhkeestä, jonka mummu antoi minulle kestoimuiksi. :)

Sana veska kuvaa tätä laukkua parhaiten:En ole keksinyt vielä minkälaisen kiinnityksen tähän haluaisin. Aluksi pitänee koekäyttää tätä ilman mitään kiinnitteitä ja sitten alkaa miettimään.

Tämä oli tosi helppo ja suht nopea tehdä. Kiinnisilitettävä tukikangas olisi säästänyt paljon aikaa, eli ensi kerralla hankin sitä. Olen kuitenkin suht tyytyväinen ja onhan tämä uniikki. En tosin käytä vaaleansinisiä vaatteita, mutta noh. Jos en käytä tätä, annan tämän jollekulle. Sainpahan kokeilla. :)

6 kommenttii:

Villakiana kirjoitti...

Ihana laukku!

Yade kirjoitti...

Voi! Aivan ihana! <3

joska kirjoitti...

Kiva laukku. :) Minäkin juuri eilen selailin noita kaavoja ja tuo laukku jäi kummittelemaan...

Pinja kirjoitti...

Ompa nöpö laukku!

Heini kirjoitti...

Tosi söötti laukku! ♥

Anonyymi kirjoitti...

Ihana laukku! Muutkin tekemäsi työt on olleet upeita. :)