perjantai 4. heinäkuuta 2008

Hello Kitty!

Mun pitäis olla jo nukkumassa (ois pitäny olla ajat sitten!), mutta olen neulonut koko illan ihan hikihatussa lapasia. Niin, lapasia. Keskellä kesää. Pikkusiskoni täyttää 18 tänään (vuorokausi on jo vaihtunut), joten halusin saada hänen lahjansa valmiiksi. Annan hänelle rahaa ja nämä:Tuskalla valmistamani Hello Kitty-lapaset. Lankana 7 Veljestä. Kämmenosassa "ristiin rastiin" neulottu kuvio ja kämmenselässä suunnittelemani Hello Kitty ja sydämet. Kitty on rajattu jälkeenpäin ja rusetit lisätty.

Näistä tuli aika hirveät. Toinen lapanen kiristää kissan pään kohdalta ja vetää lapasta kieroon. Toisesta lapasesta tuli taas isompi, löyhensin kai kuviota liikaa. Jos aikaa olisi ollut enemmän, niin olisin purkanut pienemmän lapasen ja neulonut sen uudelleen, että ne olisivat olleet enemmän samaa paria. Vaan kun ei. Jos lapaset eivät mahdu siskolleni, joudun näin varmaan tekemään.

Noh, lopputulos on tyydyttävä ja siskoani ne miellyttävät varmasti. Ja ajatushan on tärkein... Hänellä on jokin mystinen Hello Kitty fanitus menossa ja saapahan nyt syksyksi kunnon lapaset...

4 kommenttii:

Annukka kirjoitti...

Ihanat lapaset!!

Anonyymi kirjoitti...

Söpöt lapaset :)

Miiruska kirjoitti...

Edellisiä peesaillen =) Keltanen on mulla nyt selkeässä johdossa väreissä muutenkin..

Anonyymi kirjoitti...

Sieväthän nuo ovat. :)

(Verrattuina niihin lapasen räpellyksiin, jotka itse väänsin muutama kesä takaperin, myöskin keskellä heinäkuuta, omalle siskolleni niinikään synttärilahjaksi... :D Superman- kuvioiset olivat, ja kiire kun tuli, sisko sai lahjaksi yhden hanskan ja seuraava tuli syksyllä ilmojen viilettyä. :D)