keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Tyttöilyä

Alkukesän aikana olen kerennyt ompelemaan yhtä sun toista, päivittely meinaa aina vain unohtua!

Mieheni työn vuoksi en koskaan päässyt ostamaan kaverini tytölle oikeaa nimiäislahjaa. Mietin pääni puhki, että mitä hänelle hankkisin, koska tyhjin käsin ei voi mennä parhaan kaverin lapsen nimijuhliin! Noh, hetken mielijohteesta napsutin Myllymuksuille tilauksen ja tulos oli tämän näköinen:62 cm mekko, Myllymuksujen kuviobambua ja resoria. Ohje SK 1/08 lehdestä. Mekosta tuli aivan ihana, todella pehmeä ja onhan tuo punainen apila todella hieno kuosi. :) Vaikka täytyy kyl sanoa, että niskan napista ei tullut maailman siistein, mutta eiköhän se hommansa aja. Muutoin olen kyllä tyytyväinen tulokseen ja toivottavasti mekko pääsee pian käyttöön.

Nimiäislahjaksi lähtivät myös nämä:S-koon muokattu Mummut, päällä kierrätyslakana, tukena reikävuori ja ihoa vasten valkaisematon joustofrotee. Kiinteinä imuina 2 krs kierrätysfrotee ja täyttöaukko takana. Kuva ei tee oikeutta tälle, mutku minkäs teet, kamera on roska.S-koon sivutarrallinen tasku, oranssi 2 mil PUL (sattui jäämään yli vaippapussista). Sisällä mikrofleece. Taakse piirretty kangastussilla My Little Pony-hahmo. :)

(Lisäksi lahjaksi meni vielä yksi violetti ruutubambuvaippa, mutta se oli niin susiruma, etten halunnut kuvata sitä...)

Lahjat olivat tykättyjä ja moni kävi niitä ihastelemassa. Toivottavasti myös pieni käyttäjä tykkää niistä. :)

Itselleni ompelin yhtenä sikakuumana aamupäivänä tällaisen tunikan:Kankaana kierrätyslakana (yläosa kaksinkertaisena). Malli on Moda 3/08 lehdestä, koko 34. Tuo koko oli aika reilu meikäläiselle, mutta ehkä tuollainen helletunika saakin olla löyhä. Tuo on ihanan kevyt ja viileä päällä, juuri hyvä kunnon hellepäiville! Sääli, että niitä ei ole viime aikoina ollut... Tuossa samaisessa Modassa oli muutama muukin melko kiva ohje, joita voisin joskus testata.

Ja lopuksi kuva vaippapussista:Oranssi 2 mil PUL ja pussinsuussa nyöri. Tää on ollu tosi hyvä!

4 kommenttii:

Miiruska kirjoitti...

Ootpas ollut ahkera =) Pikkumekko on aivan suloisuus!

Anne-Mari kirjoitti...

Voi, olisiko mitenkään mahdollista saada sinulta tuota sivutarrallisen vaipan kaavaa? Laitatko viestiä; annemarik @ gmail.com (välit yhteen, jätin tarkoituksella välit tuohon s-postiosoitteeseen)

Teetä ja näkkileipää. kirjoitti...

Kiitän kommenteista, kiva, kun minunkin blogiin eksytään.
En ole vielä kokonaan edes ehtinyt pläräämään ja olen nyt jo myyty blogillesi! Pitää laittaa saman tien suosikkeihin. Aivan ihania juttuja! Tein muuten Synskille tuon samaisen mekon pallotrikoosta, onpa varsin prinsessa >:D

Mari kirjoitti...

Hei mitä kangastussia käytyt? Miten se kestää pesua? Kun mua houkuttas piirrellä hirveestä kaikkiin paidan kulmiin mutten oikeen tiiä millä... :)