tiistai 10. kesäkuuta 2008

Lisempää harmaita hiuksia

Joustofroteinen body aiheutti enemmän päänvaivaa, kuin olisin voinut uskoakaan. Leikkaamisen jälkeen homma menis alaspäin kuin lehemän häntä, mutta periksi ei annettu!

Ensinnäkin bodyn kaava on samasta kultaisen 93-vuoden SK-lehdestä, kuin puolipotkaritkin. Siihen aikaan oli vissiin kivaa kiusata lapsia venekauluksilla, eli bodyssa oli sellainen. Päätin kokeilla, vaikka normaalisti vihaan niitä.
Ensimmäiseksi ongelmaksi nousi reunojen huolittelu joustofroteella. Se ei ollut hyvä idea. Huolitteluun olisi pitänyt olla vaikka oikeaa resoria tai mieluummin vaikka trikoota, mutta ei. Piti saada kokeilla. Noh, joustofrotee laineilee ja on muutenkin aika tympeää ommella venytettynä, eli lopputulos ei ollut maailman siistein. Kirosin, mutta ompelin sitkeänä bodyn loppuun. Sovitus. Ketunmarjat kaulus on liian leveä. Laitoin kauluksen reunoille nepparit. Ei auttanut, lähinnä näytti vain siltä, kuin Miksulla olisi ollut olkatoppaukset. Mikäs siinä sitten, aloin purkamaan valmista bodya! Muokkasin bodyyn normaalin kauluksen ja huolittelin sen hieman eri tavalla. Lopputulos (kuvanlaatu surkea) näyttää tältä:Olen ylpeä itsestäni. On ihme, että sain bodysta vielä käyttökelpoisen! Eilen illalla se näytti ihan yliajetulta eläimeltä. Kaulus ei toimi hirveän hyvin, se jää niskapuolelta lörpälle. Mutta muuten body on kiva, sopivan kokoinen ja onhan se ihanan värinen! Ja tietääpähän ainakin, että tällä kaavalla ei saa aikaan hyvää bodya. Seuraavaan bodyyn (jos ikinä enää sellaisen teen) muokkaan kaavan itse.Tässä koko setti päällä. Ihanan pirteät vaatteet tuli! Kangasta jäi yli, eli saatan tehdä vielä toiset puolipotkarit. :)

3 kommenttii:

Miiruska kirjoitti...

Onpas aivan ihanan väristä kangasta, kyllä noilla pukineilla kelpaa köllistellä =) Joustavat kankaat on kyllä harmittavan hankalia ommella, varsinkin nuo raidalliset ;) Hyvin kyllä olet onnistunut!

Yade kirjoitti...

Aivan ihanat! <3

Kiana kirjoitti...

Ihana setti!