maanantai 24. lokakuuta 2016

Täällä taas

Miten se aika nyt on näin hurahtanut?

No, yksi selitys lienee, että kolmen lapsen sijasta minulla on nyt neljä lasta. Ohohups. Pöräytin tuossa heinäkuun lopuksi vielä yhden pojan lisää. Opiskelin ja olin paksuna, siihen se aika meni. Nyt nautiskellaan vauvantuoksuisesta arjesta, jälleen kerran. Ja mikäs siinä, vauvat on ihania.

Jotain olen kuitenkin tehnyt, aina silloin tällöin. Ja yrittänyt kuvatakin niitä, ajatuksena että ehkä ne päätyy blogiini asti.

Pinterestiä suurkulutan säännöllisesti, ja Ravelrya tulee selailtua kyllä. Välillä on jotain hyppysissä, välillä syliin ei mahdu lasten lisäksi muuta. Mutta aikansa kutakin, eikö?Viime joululta jäänyt esittelemäti mitä annoin hoitoon ja kouluun lahjaksi. Eli tein tuollaiset kortit, joissa oli virkattu lumihiutale ja kuusenkäpykoristeet. Pakattu sellofaaniin ja sisälle ujutettu talvikonvehteja. Saa nähä mitä tänä vuonna.Kesälomalle lompsiessa lähti kouluun ja hoitoon kukkia. Orvokkeja istutettuna isohkoihin lasipurkkeihin. Purkit koristelin pitseillä, nauhoilla ja juuttinarulla.Opettajalle ja hlökohtaiselle avustajalle lähti tällaiset, hieman erilaiset.

Ympäri vuoden olen askarrellut kortteja. Koska korttien ostaminen tällä muistilla on haaste. Muistan ehkä oman nimeni, kaikki muu on sattuman kauppaa. Joten askarteluroinaa on hyvä olla nurkissa.Kortti äitipuolelleni.Ylioppilaskortti pikkusiskolleni.Äitienpäiväkortteja poikien kanssa. Tein yhden mallikappaleen ja pojat teki loput. Noin isojen jätkien kanssa alkaa jo askartelu olla aika mukavaa! Pikku-ukkeli sai vain piirtää kortteihin, kurja äiti. Liukuhihnalla saatiin nämä tehtyä, eikä kukaan nurissut vastaan. Idea löytyi Pinterestistä, tosin hieman muokaten omaan tarpeeseen sopivammaksi.Pikku-ukkelille synttärikortti. Lada on mieluinen auto.Kortti äidilleni.Maariat itselleni. Kotiväen Sukkalankaa, ei mitään maailman parhainta, mutta ihan kelpoa kotisukkiin. Väri on kiva, tuommoinen lämmin kanerva. Puikot 3 ½ mm.
Ostin Oulun kädentaitomessuilta kuviolävistimiä ja sain idiksen kokeilla tällaista kynttiläpurkkia. Erilaisista papereista lävistettyjä tähtiä liimattuna summittaisesti purkin pintaan. On muuten aika kivannäköinen! Tämän annoin äidilleni, itselleni tein samallaisen. Sisällähän näitä ei uskalla poltella, mutta ulkona menevät kyllä.

Sellaisia. Että kyllä mä jotain ehdin. Nyt on jo jouluaskartelut mielessä ja Pinterestissä taulut täyttyy askartelu- ja lahjaideoista. Koukulla on huivi, joka lähestyy valmistumistaan. Vaikka hiljaista on blogipuolella, niin kyllä täällä aina toisinaan jotain luovaa tapahtuu. Harvakseltaan, mutta kuitenkin..!

0 kommenttii: