tiistai 1. joulukuuta 2015

It's beginning to look a lot like Christmas

Taas se aika vuodesta. Ja aina niin salakavalasti, nopeasti tulla jolokuttaa ja hiillostaa.
Mutta antaa tulla.

Tänäkin vuonna pakersin joulukalenterin pipanoille. Hieman erilaisen, isomman. Viime vuotisessa kalenterissa ongelmaksi koin vessapaperirullan rajoittavan koon. Tänä vuonna sit tällainen.

Eväspusseja, kaksi päällekäin (koska näistä näkyy läpi). Vanahana graafisena suunnittelijana sit pakersin numerokuvat koneella ja tulostelin erilaisille papereille. Numerot on liimattu pussukkaan ja koristeltu glitterliimalla. Erilasia ihania naruja koristeena. Puiset hengarit. Pussit ovat aika isoja, joten hengareita oli pakko ripustaa kaksi päällekäin, jottei yksi hengari ruuhkautuisi.

WIP-kuvaa. Sisälle näihin sujahti mm. Angry Birds piparimuotteja, erilaisia karkkeja (joulukuuseen suklaakoristeita, piparminttukeppejä, kettukarkkeja, toffeeta jne), tarroja, heijastimet, lasten omaan minikuuseen kuusenkoristeita, parisen viestiä (mm. "Viekää linnuille talipalloja ulos!" ja "Katsotaan yhdessä jokin jouluinen elokuva."), joululaulu cd, Angry Birds pinssejä, Kätyrit avaimenperät jajaja. Tänä vuonna oman kalenterin hinnaksi tuli varmasti jonku kalliin Lego kalenterin hinta. En oo ees viittiny laskea. Mutta olen ostellut sisällöt pikkuhiljaa tässä syksyn aikana, joten en ole niin joka euroa laittanut ylös. Oma tekemä on aina oma tekemä. Pitää kuulostella mitä raati sisällöstä tänä vuonna tykkää. Lapset alkavat olla jo niin isoja (8-v ja 6-v, pipana 1,5 v), että sisällön keksiminen on hankalaa, eikä haluaisi pelkkää karkkia tukkia sisään ja pelkät lorut ja arvoitukset eivät meijän pojilla enää mee läpi. Jokunen viesti tosiaan eksyi mukaan, johon liittyi jokin jouluinen toiminta, mutta eniten kalenteriin sujahti karkkia. Hups. No, yhdessä luukussa on myös purkkaa!

Korttejakin olen askarrellut lapsia varten.

Saavat antaa kavereilleen, jos eivät itse innostu askartelemaan. Äiti nääs innostuu. Helposti. Kun pitäisi tentteihin lukea.

Torstaina ois tentti. Mut nyt kutsuu sohva ja virkkuukoukku.

1 kommenttii:

Sanna / Neuloo ja purkautuu kirjoitti...

Miten hieno, vähänkö siistiä saada availla noita! Omatekoiset joulukalenterit on ihania, mutta niistä tulee tosi helposti kalliita. Tänä vuonna unohdin ihan totaalisesti, että jotain ois ehkä voinut väsätäkin. Mutta neiti on ihan haltioissaan Star Wars -suklaakalenterista, joten nou hätä. Ja mulla on jämälankavillasukkahommia itellä. :)