tiistai 2. kesäkuuta 2015

Jo joutui armas aika

Niin se vain on, että esikoinen päätti ensimmäisen luokkansa ja menee syksyllä kakkoselle. Härregud. Ensimmäinen luokka on ollut kyllä ihan huippumahtava, ja siitä on kiittäminen ihanaa opettajaa, erityisopettajaa ja avustajaa. Jotain pientä siis piti tehdä kesäloman kunniaksi!Puuvillakassit kesän rientoihin!
Tämän kassin tein luokanopettajalle. Sisälle sujautettiin pieni Fazerin suklaalevy ja kortti. Virkkasin pienen ympyrän puuvillalangan jämästä. Malli on kirjasta Mary Oljen kauneimmat käsityöt ja virkkausmallin nimi on Villiruusu. Koukku nro 3. Ympyrä on ommeltu koneella kiinni kassiin ja ompelin vielä suuaukolle kapeaa pitsiä.

Nämä kaksi on poika sitten oman valintansa mukaan erityisopettajalle ja avustajalle. Näissä on myös sama Villiruusu-malli, mutta jätin viimeisen kerroksen (nirkkokerros) tekemättä. Puuvillalankojeni loput olivat hieman pienehköjä nyttyjä, niin langat eivät riittäneet kummassakaan viimeiseen kerrokseen asti. :D Mutta oikeastaan se ei haittaa, kuvio on sievä tällaisenakin! Näihin sujautettiin sisälle kortit.

Toivottavasti kassit pääsevät käyttöön!
Jäin itsekin nyt kesälomalle ja toivottavasti ehdin koukuttelemaan tämän loman aikana. ^^ Koukulla on yksi uusi huivi ja se on kyllä kaunis, kunhan vain saisi vuorokauteen lisää tunteja sen tekemiseen...

0 kommenttii: