torstai 30. syyskuuta 2010

Kulta Katriinaa

Käsityöpuolella on ollut joksenkin hiljaista nyt viime aikoina. Jonnin verran on jo joululahjoja aloiteltu, mutta jokin mystinen käsityöblääh on vallannut alaa. Ehkä se on tää syksy ja sateet, lapset hyppii seinille, eikä päivissä tunnu olevan sellaisia rakoja, että sais istahtaa alas. No okei, päikkäriaika on meillä pyhää hiljaisuuden aikaa, mutku määkin nukun silloin.Jotain sentään. Kerään kahvipusseja. Yhden kassin olen niistä jo leikellyt, se on vielä työn alla. Mutta mitä muuta niistä voi tehdä? Noh, näppärä flikkana tein Kulta Katriina-pusseista (sukka)puikkopussin itselleni!Vaikka täytyy myöntää, että tää oli sellainen "virheiden kautta voittoon"-juttu. Tein ensiksi prototyypin, jonka jälkeen vasta tein tämän oikean version. :)Ja tuli kuulkaa hyvä! Tarttee vaan tehdä vielä toinen, mulla kun noita sukkapuikkoja on ihan kauheat määrät. (Ei, en ole vielä päässyt macig loopin ihmeelliseen maailmaan.)
Keskellä on isompi tasku, jonne laitoin virkkuukoukut. Mutta sinne vois ihan yhtä hyvin laittaa nuo mun 40 senttiset pyöröt, tai puikkomittarin.Ajattelin tehdä yhden miehen mummulle. Hän antoi minulle pussillisen kahvipusseja ja tiedän, että hän on nainen, joka nauttii hyvin organisoidusta käsityökorista. :D Hänelläkin on sukkapuikkoja uuuuseat kappaleet, kivahan ne ois saada yhteen paikkaan, eikö?
Pitkillekin puikoille tällaisen vois tehdä, se tosin vaatii hieman suunnittelutyötä. Ja minulla on yksi puikkopussi, jonne menee pitkät puikot, joten en ite ehkä tarvi sellaista. Mutta voi olla, että uteliaisuus voittaa ja teen pitkillekin puikoille kahvintuoksuisen "lompakon". :D

17 kommenttii:

Merith kirjoitti...

Ihana idea!

Elios kirjoitti...

Mahtava!

Kata kirjoitti...

Ihan huippu! Tahtoo oman tämmösen! :D

Mhii kirjoitti...

Tosi kiva! Ja innovatiivinen.

Judiuni kirjoitti...

Hieno idea!

Pihla kirjoitti...

Voi hitsit, onpa hieno! Laitathan teko -ohjeen tänne meille muille kopsattavaksi. Omani lähtee sen jälkeen kyllä heti kiertoon...

Anneli kirjoitti...

Hei Sokkis !
Tuohan on kiva idea .
Tuosta materiaalista minä en vielä ole mitään askarrellut, pitää laittaa korvan taa :)

Miiruska kirjoitti...

Tosi mahtava! Ja niin siisti että sielu lepää katellessa :D

Sokkopöllö kirjoitti...

Ajattelin kyllä tehdä tästä tutorialin, että muutkin pääsevät kokeilemaan kahvipussien ompelua. :D Se on yllättävän hauskaa!

Tarina kirjoitti...

Tuohan on kätsy idea eikä puikot hulahda pussukasta läpi.
Viihtyisää viikonloppua!

Nzqu kirjoitti...

Wau, hyvän idean keksit! Kaikenlaista kahvipusseista tehtyä olen nähnyt, mutten vielä tällaista.

Henna kirjoitti...

Mahtava idea!!! En olekaan ennen nähnyt tällaista toteutusta. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Mielettömän kiva idea! Vau, upea kyllä :o

Mulla on useampikin puikkopussi, mutta oon luonteeltani niin epäorganisoiva, ettei puikot pysyisi mitenkään tuollaisessa :)


t. stashpari!

Taina kirjoitti...

Makee! (Alkoi heti tehdä mieli kahvia :-)

Paula kirjoitti...

Tosi kiva! Mullakin noita tyhjiä kahvipusseja löytyy mooonta kassillista, joten tässä tuli yksi käyttöidea lisää! Odotan ohjetta ;)

ArualMaria kirjoitti...

Vautsi, hienoa hyötykäyttöä :D ja samalla puikot järjestykseen! Olet aikasta taitava! :)

Hely Kulmala kirjoitti...

Hei! Me Kahvipussien Uusi elämä-ryhmäläiset Facebookissa haluaisimme sinulta tähän ohjeen, ihastuimme työhösi (y)