torstai 12. elokuuta 2010

Loppukesän aikaansaannoksia

Kesähelteet ovat vieneet mehut, joten kovin paljoa ei ole tullut saatua aikaan. Jotain pientä kuitenkin.

Vielä yksi tuhkakuppi pihalle. Marimekon lautasliina taasen.

Sukat appiukolle 50-vee lahjaksi. Omasta päästä tullut. Kuvattu rakkaan mieheni poseeraamana, eivätkä sukat oikein mahtuneet hänelle. :D Appiukolle ne sopivat kuin valetut.

Tykätyt sukat olivat. Lankana 7 Veljestä ja puikot 3 ½ mm.

Poikien huoneessa on nojatuoli, jonka alkuperäinen päällinen on vuosikymmenten saatossa mennyt todella karseaan kuntoon. Koiramme on tehnyt toki osansa, syönyt mm. napit tyynyistä, raapinut päällisiä jne... Joten tekaisin tuoliin uudet, hieman lapsille sopivammat päälliset!

Kangas on Ikeasta, melko ohutta puuvillaa. Kuvioaihe on ihana! Saa nähdä kestääkö kangas kuinka kauan, mutta onneksi nämä oli niin helpot tehdä, että jos niikseen tulee, niin äkkiä ompelee uudet, hieman jämäkämmästä kankaasta!

4 kommenttii:

Nzqu kirjoitti...

Nuo sukat näyttävät kivalta, sopivan simppeli malli tehdä vaikka missä hälinässä. :) Kai katsoi oikein, että siinä on käytetty vaan oikeita ja nurjia silmukoita? :)

Sokkopöllö kirjoitti...

Joo, sukkien mallineuleessa on vain joka toisella kerroksella vuoroteltu oikeita ja nurjia ja välissä olevat "palkit" ovat kierrettyjä oikeita silmukoita. :) Hyvin simppeli, mutta kuitenkin kivannäköinen elävä pinta tulee.

Miiruska kirjoitti...

Tosi kivat ja "miehiset" sukat!

kiala kirjoitti...

Kivat sukat! Olet tosi monipuolisesti taitava!