keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Pikkunäperrystä

Jotain pientä ja nopsaa ollut tässä työn alla, ennen kuin aloitin uuden, pidemmän projektin.

Pikkusiskoni sai kunnian olla pikkuisen tyttövauvan kummi ja koska olen heikkona tyttövauvoihin (ei haittaa vaikken tuntisikaan vauvaa xD), niin neuloin vauskille neuletakin kastelahjaksi. Siskoni siis liitti sen oman lahjansa jatkeeksi, lahja ei siis tullut minulta.

Ohjeeksi valikoitui clickertyclickin Baby Eyelet Cardi, lankana Novita Samos ja puikot 4 mm. Hieman ohjeesta poiketen jätin hihat lyhyiksi kesää ajatellen ja korvasin pykäreunan helmineuleella. Tämä oli tosi nopea ja sievä tuli!Kiitos äidille kuvien ottamisesta! Otin minä itsekin tästä kuvia, yksikään ei vaan onnistunut... Neuleen kuvaaminen ilman mallia on yllättävän vaikeaa! Varsinkin jos neule on valkoinen.

Saatan tekaista toisenkin tällaisen serkun ja hänen vaimonsa tulevalle vauskille, saisi samalla tuota lankavarastoa kulutettua...

Virittelin itselleni varastohuoneeseen ompelutilaa. Sinne siis tulee ihan oikeasti minun ompelutilani, mutta minulla ei ole vielä ompelupöytää ja varastoa ei ole vielä järjestelty loppuun, joten tämä on tilapäinen ratkaisu... Mutta, kun kerran sain ompelukoneen asemiin, niin tekaisinpa tällaisia!


Kuukuppipussukoita! Kyllästyin oman Lunetteni alkuperäispussiin. Se oli keinokuituinen, osittain rispaantunut ja pesussa mennyt ihan ryttyiseksi. Aloin kokeilumielessä tekemään pussukoita. Kokeilin paria erilaista mallia ja nämä kolme ovat kaikki samaa "prototyyppiä". Ajattelin tästäkin tehdä vielä kehittyneemmän version jossain vaiheessa! Näissä kaikissa kolmessa on puuvillakangas, satiininauha ja aplikoitu lintu. Pistin nämä Ravelryn Kahelit-ryhmän SYT-ketjuun, eli luultavasti nämä lähtevät maailmalle. :)

Nyt on työnalla ihanainen Laura Chaun suunnittelema Carter Cardigan. En malta odottaa, että saan sen valmiiksi.

2 kommenttii:

Nzqu kirjoitti...

Söpö neuletakki! Vauvaneuleita on kiva tehdä, kun valmistuvat niin nopsaan. Oma Lunettenikin kaipaisi uutta pussukkaa, olen ajatellut virkata puuvilla- tai bambulangasta. Nuo lintupussukat ovat kyllä suloisia. :)

Mira kirjoitti...

Ompas ihania pussukoita! Pitänee itsekin tuollainen värkätä, se Lunetten pussi on minullakin jo ihan rispaantunut...