maanantai 11. toukokuuta 2009

Vau-vau-vauvattaa

Viimeiset rutistukset vauvan vaippasatoa varten. Näillä mennään aluksi. Sitten kun näkee mikä kaava/vaippa on ollut hyvä, niin voin tehdä lisää. Kyllä me näilläkin pärjätään hyvin ekat viikot, ehkä jopa kuukaudet. Mukana myös muita vauvoihin liittyvää, pieniä näperryksiä. :)

Maskotti, esim. vaunuihin. Tämä lähti serkkuni poikavauvalle. Ohjepohjana käytetty Bobia, vaikkei lopputulos olekaan yhtään Bobin näköinen. Otus on olevinaan jokin jääkarhu/kuutti/koira tms. Pikaisesti tehty, kun en muutakaan keksinyt!

Vauvan sukille matonkuteista virkattu kori. Hieman riemunkirjava, koska olen tyhmä hamstrannut kaikkia värejä aika pieniä määriä, yksivärinen kori ei olisi noin isona tullut onnistumaan. Trikoo- ja puuvillakudetta, virkkuukoukku 8. Ohjeena käytin tätä. Korinsuussa on pujoteltuna violettia kudetta, koska keltainen kude ei meinannut pysyä napakasti muodossaan. Kyllä se tuolla kaapin perukoilla menee... Ei sitä kukaan sieltä näe. :D

Villapöpät kaksinkertaisesta hahtuvasta. Sukkapuikot 4 ja pyöröpuikot 4 ½. Aloitukseen otin 40 s ja silti näistä tuli hieman isohkot. Imo eivät ole vieläkään NB kokoa. En vain uskaltanut kokeilla pienempiä kokoja, ne näytti puikoilla niiiiiiin pieniltä! En kyllä taida enää villiksiä neuloa, esikoinenkin tarvis vielä yhdet uudet ja onhan noita laatikko väärällään jo muutenkin. Nämä on pienimmät ja kyllä näilläkin varmasti pääsee jo pitkälle.

Vielä yhdet liivinsuojat. Iki-ihanaa norsut-Br Pulia, limeä coolmaxia ja imuina sherpaa ja flanellia.

Siilibambuinen sisätäyttövaippa, kokoa S. Tukikankaana ruskeaa trikoota, sisällä violetti polyestermokka.

Autot-Br Pul vaippa. Sivutarrallinen, kokoa S. Sisällä lime coolmax.

NB Mummut täyttöaukolla. Päällä sininen omppupuuvilla, sisällä v.sin. fleece. Kiinteinä imuina 1 krs flanellia, 1 krs sherpaa ja 1 krs luomuhamppufleeceä.

Nalle Nöttönen. Päällä joustofrotee ja sisällä luonnonvalkoinen mikrofleece. Kiinteinä imuina 2 krs kierrätysfrotee ja 2 krs luomuhamppufleece.

Nalle Nöttönen, samallainen kuin edellinen, mutta sisäpinnassa vihreä fleece.

Huah. Nyt sitten vain odotellaan. Ja odotellaan. Odotellaan... Mun puolesta sais syntyä jo, kaikki ois nääs valamiina!

5 kommenttii:

hermione kirjoitti...

Voi miten suloisia juttuja!

Katri kirjoitti...

Ihania juttuja vauskille. =)

Teetä ja näkkileipää. kirjoitti...

Nuo virkatut korit ovat hyvä idea, vaikken taaskaan uusia projekteja tekemisen puutteessa tarvitsisikaan... viittaan seuraavaan:

Kiitos edellisestä kommentista. Oikeastaan tänään helpotti suuresti. Kävin porukoilla kylässä ja juttelin J:n kanssa työahdistuksesta ja huomenna mars oppisopimustoimistoon tekemään suunnitelmia! Vielä aamulla makasin kaksi tuntia hereillä koomassa, kun tuntui mahdottomalta ajatella olevansa innoissaan jostakin tai ylipäätään millään tavalla energinen. Huomiseksi onkin sitten hommaa: oppisopimusmeisingit ja sen jälkeen taskujen ompelua tytölle, koska hoitaja tykkää. Verhot pitäisi tehdä myös.. ja neuloa parin viikon päästä oleville synttäreille toppia ja Söderat valmiiksi. Siinähän sitä jo onkin! :)

Ihania vaippoja on luvassa pienelle. Tekisi mieli tehdä muutama miehen serkun kesävauvalle. Miten ne voikin olla niin pieniä!

Mari kirjoitti...

Voi, niin siistin näköistä ompelujälkeä pienen pienissä ihanissa vaipoissa <3 Kyllä noihin on hyvä pienen sujahtaa!

Kiana kirjoitti...

Ja nyt pääseekin vaipattimet tositoimiin, onnea koko perheelle!