maanantai 13. huhtikuuta 2009

Simpsonihaalari


Ikuisuushaalari on vihdoin valmis. Se oli suuren työn ja tuskan takana. Valmiin haalarin ihastelu tuottaa minussa suurta tyydytystä, on se niin söpö.

Ohje on Novitan sivuilta bongattu, koko 60 cm. Puikot 4 ja 4 ½, lankoina keltainen Novita Wool ja keltainen Palma. Woolia meni n. 25 g, Palmaa joku 170 g. Nappeina on tuollaiset vaaleansiniset söpöstelykukkaset. Tää on aika reilu ollakseen 60 cm, mutta melkein kaikki Novitan lastenneuleet on mitoitettu suht ronskisti. Kyllä mä silti ajattelin vauvan tähän sujauttaa, ehkä jo kotiintullessa. En tiedä.

Joo ja nimi "Simpsonihaalari" johtuu siitä, että jostain syystä mulla tulee tästä mieleen Simpsonien vauvan Maggien talvihaalari.

Tämän kaveriksi jos neulois Woolin lopuista piskuisen norjalaismyssyn. Sitten ois sydäntäsärkevän suloinen setti odottamassa tän Mantelin syntymistä. Ei mahdottoman kauaa enää... Rv 33+1.

5 kommenttii:

Zalla kirjoitti...

Onhan se kyllä söpö <3

Teetä ja näkkileipää. kirjoitti...

Mukava nähdä, että toisaallakin mennään Simpsoneiden hengessä. :) Aika harvoin sitä paitsi näkee mitään hienoa Palmasta tehtynä, mutta tämä kyllä on!

Hoah. Tahtoo vauvan, jonka voi kääriä tytölle "muinoin" ompelemaani Maggie Simpson -pukuun aka banaanihaalariin.

Mutta, onnea viimeisille metreille! Toivottavasti kaikki menee hyvin. Sinulla on jo ihana vauvamaha..

Leena-Mari kirjoitti...

Ooh, ihana! <: oot ihan hirmuisen taitava!

Puputsi kirjoitti...

Heh, tästä kyllä tulee mieleen Simpsonien Maggie.

Miten toi Palma-Wool yhdistelmä on toiminut käytössä? Onko lämmin ja pitääkö kuosinsa vai lurahtaako kummalliseksi? Mulla on 3 kiloa Palmaa ja niille pitäis keksiä jotain :D

Sokkopöllö kirjoitti...

Puputsi: Mä olen kyllä ollut, yllättävää kyllä, tosi tyytyväinen! Haalari on ollut kovassa käytössä ja hyvin on pitänyt muotonsa. Pestykin on pariin otteeseen. Miinuksena sanottakoon, että Palmahan nyppyyntyy, mutta lähinnä kulutuskohdista - meillä se tarkoittaa napituslistaa.