perjantai 22. elokuuta 2008

Pikkuiselle pientä ja sievää

Meille syntyi lähiperheeseen viikon alussa pieni poikavauva ja tässä hänelle hieman tuliaisia.NB koon Mummut. Sisävaippa ilman täyttöaukkoa, halusin tehdä mahdollisimman yksinkertaisia vaippoja, koska pikkuisen äiti aikoo ilmeisesti osakestoilla. En halunnut sekoittaa millään lisäimuilla, vaan tein mahdollisimman toimivan ja nopeasti kuivuvan paketin. Imuina on 4 krs harsoa ja 2 krs kierrätysfroteeta leikattuina eri muotoihin, jotta imua olisi laajalla alueella ja vaippa olisi ohkanen. Päällä trikoo ja sisällä fleece. Näitä tuli siis kaksi kappaletta.Sama takaa.Novitan Palmasta ja Samoksesta neulottu myssy. Puikot 4 ½. Ohje on ollut Yhteishyvässä ja Novitan lastenneulelehdessä (oliko se nyt Muksuekstra 2008?) Koko 60 cm, odottelee syksyä!Pienen pienet tossukat Novitan Palmasta ja Samoksesta. Puikot 4 ½ tässäkin. Koristeena ja kiristysnauhana satiininauhaa. Ohje vanhasta SK lehdestä.

Viikonloppuna olisi tarkoitus mennä heitä katsomaan ja viedä lahjat perille. Toivottavasti pikkukäyttäjä pitää näistä. :)

Koulussa menee hyvin! Eka viikko onnillisesti takana. Meillä on ollut ammattitekniikan perusteita, tuotesuunnittelua ja materiaalituntemusta. Olemme opetelleet piirtämään erilaisia poikkileikkauksia ja harjoitelleet teollisuuskoneiden käyttöä. Jännää! Olen saanut ostaa jos jonkinlaista pikkutarviketta kouluun ja odotan jo innolla ensi viikon tunteja. :)

4 kommenttii:

Kiana kirjoitti...

Ihana setti, ja onnea opiskeluihin!

Pinja kirjoitti...

Voi että on nöpöjä juttuja! :)

Niina kirjoitti...

Äkkiäkös sitä ruokakaupas käydes kipasee lankahyllyn kautta ;)

Mari kirjoitti...

Ihana tuliaispaketti :). Kivahan nuita olis lahjaksi tehdä, mutta jostain syystä kukaan kaveri ei tunnu olevan kestoilusta kiinnostunut :/.