maanantai 7. huhtikuuta 2008

Lahjoja Toukolle

Kaverillani on laskettuaika toukokuun alussa ja olenkin jo innoissani odottamassa uuden pikkuisen syntymää. Olen jo pari vaippaa hänelle ommellut, mutta vielä jotain piti saada tehdä.

Novitan Samoksesta (+ toisesta puuvillalangasta) syntyi pikkuiselle tossut ja myssy. Tossuohje on samainen SK 2/93 ohje ja myssy on Neulonta A&O-sivuilta napattu. Puikot 3.
Samos on hitusen liian paksua näin pieniin neuloksiin, mutta koska kaverillani on vaikea villa-allergia, en hätäpäissäni keksinyt muuta lankaa. Jälkeenpäin tajusin, että onhan Novitalla mm. Bambu-lankaa... Noh, kivat näistä tuli, löytyi kauniit koristenapitkin näihin. :)

Malliksi on ryöstetty siskoni Baby Born, jolta hoitolapset olivat vieneet vaatteet, eli hän joutui olemaan nakuna kuvissa.

Samaiseen pakettiin laitan mukaan myös tämän keston.Päällä ihana, pehmoinen, sinapinkeltainen minkee ja sisällä sherpa. S-kokoinen pikkusisätäyttis. :) Pakettiin lähtee myös pari mikrofleecekuivaliinaa ja froteeimuja. On niin kiva tehdä ihan pienelle kaikkea sievää! Voi en malta odottaa!

0 kommenttii: