torstai 17. marraskuuta 2011

Holden shawlette

Ja taas jotain puikoilta pois. Tämä oli vallan ilahduttava projekti - helppo, nopea, mutta kuitenkin kaunis ja erilainen (johtuen varmaan nirkkopäättelystä!).
Eli Holden Shawlette, löytyypi Ravelrysta. Langaksi valikoitui Dropsin Delight ihanassa värissä. Puikkoina 4 mm pyöröt. Lankaa meni abouttirallaa 1,4 kerää, en oo jaksanu punnita. :D
Pingotus toi tästä paremmin esille tuon aaltokuvion. Tästä tulisi ihan erinäköinen, jos olisin pingottanut kaarteet teräviksi, mutta tykkäsin niin noista pehmeistä muodoista. Huivi on sievä, hyvänkokoinen ja lanka pehmeää. Nirkkopäättely vaan oli älyttömän työläs verrattuna muuhun huiviin, mutta ilman sitä huivi olisi aika tavallinen.
Ja tämän kohtalo on myös auki, se jää nyt marinoitumaan tuonne käsityökoriin ja varmaan odotteleen joulua. ;)

6 kommenttii:

hillanen kirjoitti...

Huivi on kaunis :)

Emma kirjoitti...

Kaunoinen huivi, onnellinen lahjottava :)

Anneli kirjoitti...

Todella upea huivi , värikin niin minun mieluinen.
Kiitos kivasta kommentistasi.
Olen vaan niin "urvelo" tietokoneen kanssa. Mikä on tuo Raverly ?

Miina kirjoitti...

Voi, että miten ihana! :D Kumpa minäkin osaisin tehdä noin hienon...

Sokkopöllö kirjoitti...

Annelille: Ravelry on englanninkielinen sivusto, joka on tarkoitettu virkkausta, neulomista ja kehräämistä harrastaville. Sinne voi koota omat projektinsa ja jakaa ne muille, pitää lankavarastoa, hakea ohjeita (joita on PALJON!) ja keskustella foorumeilla. :) Ravelry on tosi monimutkainen aluksi, mutta käytön oppii pian ja aina voi hakeutua johonki suomalaiseen keskusteluryhmään ja pyytää apua!

Raitalammas kirjoitti...

Upea malli ja kaunis väri!