torstai 25. helmikuuta 2010

Green, curvy and nice

Tänään sain päätökseen palmikkoneuleeni. Ja eikä hetkeäkään liian aikaisin; täällä on kyllä pakkasia riittänyt, joten uusi villatakki tulee tarpeeseen.

Ohje on alunperin Novita Kevät 2009-lehdestä, joskin olen sitä muokannut. Tein vartalon yhtenä kappaleena ilman saumoja kainaloihin asti, olkapäissä on siis saumat. Hihat tein pyörönä ja eri näköisiksi, kuin alkuperäisessä ohjeessa. Hihoissa on 26 cm joustinta, jonka jälkeen sileää. Hihat on myös pidemmät, kuin ohjeessa (Novitan hihat on mulle ihan liian lyhyet).

Neuleeseen olisi kuulunut huppu, mutta jätin sen pois. En oo oikein huppuihmisiä, varsinkin kun tää on aika raskas neule. Hupun korvasin 3x3-resorilla, johon tein napituslistan kolmelle napille. Kauluksen saa siis napitettua kiinni.

Palmikkokuvio löytyy myös takaa keskeltä.

Lankana Novitan Isoveli, jota hamstrasin joulukuussa, kun Novitan verkkokaupasta sai tilata tavaraa ilman postikuluja. Menekki ~7,5 kerää, eli 750 g. Pyöröt 5,5 mm/80 cm ja hihoissa 5 mm sukkapuikot. Koko XS.

Tykkään! Vaikkakin tää takki saa mut näyttämään tosi kurvikkaalta (=lihavalta). Tykkään silti kovin, kyllä kannatti käyttää aikaa tämän tekemiseen. :)

6 kommenttii:

Tess kirjoitti...

Hieno takki ja ihanan vihreän värinen!

Ööh, mistähän kohtaa sie muka näytät lihavalta? Höpsistä.

Heli: kirjoitti...

Upea takki!

Pinja kirjoitti...

On se vaan niin hieno! Ja toi väri sopii sulle tosi hyvin.

Markka kirjoitti...

Etpäs näytä lihavalta vaan supersuloiselta. Tosi kiva takki, tykkään hirveästi.

Aporia kirjoitti...

Ihanat palmikot tuossa takissa. Myös pituus on ihanuutta.

Miiruska kirjoitti...

On kyllä upea!