keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Kaikenlaista sekalaista

Tässä on nyt tämmöinen sekalaisuuspäivitys. :)
Kaikenlaista mitä on tullut näprättyä. Mulla on tuolla iso kasa töitä odottamassa kuvaamista, ois mekkoa, huivi, pikkupojan takki... Kamera vaan on teillä tietämättömillä (=miehelläni), joten tässä muita aiemmin kuvattuja juttuja.

Ensiksi päivityskuva. Viime kesäinen virkattu tunika on päässyt nyt vasta oikeuksiinsa. :) Eli olen vihdoin fyysisesti sellaisessa kuosissa, että uskallan käyttää tätä... Bikinien päällä tämä on tosi kiva!

Sitten ommeltua.

Tuunattu t-paidasta. Sain miehen mummulta ihanan värisen t-paidan, johon harmikseni tuli hiusväristä tahra rintaan. Paita oli aivan uusi ja väri ihan lemppari, joten halusin pelastaa sen. Otin mallia yhdestä toisesta topista ja piirsin summittaisesti kaavat tähän.

Kaulus/olkaimet on tehty mummuni pyyhkeenreunaan virkkaamasta pitsistä, jonka olen leikannut talteen. Nappi ei tullut jäädäkseen, se oli vähän aikaa koristeena ja otin sen sitten pois. Ajattelin tosin, että tekisin tuollaisesta napista rintaneulan, että voisin käyttää sitä silloin kun huvittaa. :)

Ja sitten kierrätysaskartelua.

Materiaaleina tyhjät kissanruokapurkit, Marimekon lautasliinat, Erikeepperi ja vesi. Ylin yksilö on ompelutarvikkeille, eli siinä seisoo sakset, kyniä, ratkoja, hyrrä jne. Alemmat ovat tuhkakuppeja pihallemme. Inhoan kerätä tumppeja pihalta. >:(



Ulkona olevat ovat kastuneetkin pari kertaa sateessa, eivätkä ole menneet miksikään. :)

Ja viimeisenä minivirkkausta.


Korvakorut pikkusiskolleni, joka pääsi ala-asteelta. Hän sai luokkansa parhaimman todistuksen, musiikin stipendin ja hymytyttöpatsaan! Siinä oli aihetta jo pikku lahjukselle. Ostin Halpa-Hallista korvakorut, jossa oli sievät vihreät kivipallot. Tuunasin niitä ja virkkasin mieheni perhosidontavälineistä löytyneellä hopealangalla niihin isoäidinneliöt. :) Koukku 1 mm. Paljon kivemmat tuli!

Mukavia kesäilmoja kaikille lukijoille! :)

6 kommenttii:

PiKo kirjoitti...

Toi t-paita on ihan mahti!VAU!

Voitko lähettää etänä niitä taitoja tännekin :)

Nzqu kirjoitti...

Kaikkea kivaa oot tehnyt! Mun mielestä myös tuo T-paita on mainio, pitsit sopii siihen hyvin. Ja virkattu tunika... aivan ihana!

Mirka kirjoitti...

Tosiaan kaikkea kivaa olet kyllä tehnyt!! Ja kauniita kuvia muutenkin. Tuo topin tuunaus on tosi hieno :)

Miiruska kirjoitti...

Aivan mahtava tuo t-paita kyllä, tosi hieno!

Ja nuo purkitkin kiva idea, ite säästelin myös säilykepurkkeja ja koitin miettiä mitä niistä vois tehdä. Nyt tiedän :D

Anneli kirjoitti...

Kiitos vierailustasi !
Monipuolisia töitä sinullakin täällä. Tämä tunika on oikein nätti.

Keppiheppa kirjoitti...

Paljon kivoja töitä sinulla täällä blogissa. Ihastuin erityisesti tuohon lautasliinalla tuunattuun peltipurkkiin. Siinäpä oiva tuliaisvinkki tupakoiville tutuille!