maanantai 5. lokakuuta 2009

Synttäriksi syksyyn

Siskonpojallani on lokakuun alussa synttärit ja halusin muistaa häntä jollain, josta olisi hyötyä ja iloa kylmenevinä päivinä.

Hänellä on kuitenkin jo sen verran ikää, ettei hää pue päälle ihan mitä tahansa. Mikään mälsä juttu ei siis kävisi. Neuloin hälle viime vuonna villasukat, joten jotain muuta oli keksittävä.

Neulekorissani oli neljä kerää Dropsin Eskimo Print-lankaa ja sain siitä inspiraation. Otin käteeni kynän ja aloin hahmottelemaan paperille neulehupparia. Laskeskelin silmukkamääriä käyttäen yhtä Miksun hupparia mallina. Päädyin lyhyisiin hihoihin, koska lankaa oli aika vähän ja ajattelin, että ehkä tuolla eteläisessä Suomessa lyhythihainen villaliivi olisi kivempi, kuin pitkähihainen.

Malli putkahti päästäni. Koko on 92-98 cm. Huppari on neulottu ylhäältä alas, ei saumoja! Lankoina Dropsin Eskimo Print (200 g) ja Marks & Kattensin Tuva (60 g), tätä on hihoissa ja reunaresorissa. Puikot 8. Mallina poseeraa Mikael. :D

Lopputulos on kaiketi ok. En osaa olla tyytyväinen mihinkään. :D Napit on kivat! Plus löysin Kempeleestä (minulle) uuden kivan liikkeen, Kangasvillan, jossa tulen varmasti vierailemaan uudemman kerran.
Paketti lähtee huomenna matkaan ja toivottavasti tämä pääsee pian käyttöön. :)

5 kommenttii:

Juju kirjoitti...

Aivan ihana! Ja mallikin poseeraa hienosti. :D

Miranda kirjoitti...

Vautsi :) Tosi hieno!

Tess kirjoitti...

Tosi kivan näköinen neule! Ihana kuva :D

Pinja kirjoitti...

Haha, ihana Mikael! Ja takki on oikein söpö, toivottavasti käyttäjä tykkää.

Miiruska kirjoitti...

Onpa tosi suloinen, siis molemmat! =D