perjantai 31. heinäkuuta 2009

Pikkuveljelle

Pikkuveikkani täyttää tässä elokuussa 2-vuotta ja halusin muistaa rakasta veljeä jotenkin. Äitipuoleni teki toiveen "synttäripukille" samallaisesta solmupiposta, kuin Mikaelilla. Tein sellaisen. Mielestäni veikka kuitenkin tarvitsi vielä jotain muuta, joten päädyin tekemään hälle myös takin.

Ihananainen Elsebeth Gyntherin tiittihupullinen takki taasen, koko 2-v (92 cm). Edellisestä kerrasta viisastuneena: hihat lyhennetty tarkoituksella, helmaa lyhennetty hieman (muttei liikaa) ja huppua suurennettu.

Takki on tehty kierrätysmatskuista, uutta ovat ainoastaan vetoketju ja vinonauhat reunoissa. Päällikankaana on Mauri Kunnas-aiheinen lakana (jonka olen saanut kaveriltani aikoinani, tein siitä hälle vaippoja ja loppu kangas jäi minulle arkistoon). Sisällä on jotain vaaleanharmaata sekoitekangasta (villainen tuntu, pehmeää), jonka anoppini on ostanut joskus tarkoituksenaan tehdä itselleen takki. Noh, takkia ei koskaan tullut ja kangas päätyi tarpeettomana minulle. Huppua ja etuosaa + hihoja kiertää vaaleansininen vinonauha ja helmassa mintunvihreä. Vetoketju on iloisen keltainen, 40 cm pitkä.

Silmupipossa oranssi-ruskea raitatrikoo ja vaaleankeltainen resori. Oranssi norsu leikattu norsu-PUL jämistä.

Sitten pari "livekuvaa", mallina Mikael. :)

Tässä näkyy parhaiten tuo solmupipo.

Nyt huppu mahtuu paljon paremmin päähän. Lisäsin senttejä päälaelle.

Ihana huppu, loveeeeeen.

Tästä setistä tuli tosi onnistunut ja toivon, että veli tulee pitämään näistä yhtä paljon, kuin minä. :)

3 kommenttii:

Hantta kirjoitti...

aivan hullaannuttava setti <3

Mirka kirjoitti...

Ihanan setti ja vielä ihanampi poika!! Ihan siun näköinen, kuvien perusteella :) On varmasti tyytyväinen lahjansaaja!!

Miiruska kirjoitti...

Tosi kivat!