maanantai 20. lokakuuta 2008

Pipoja, lapasia ja villalankaa

Sitten muita juttuja.

Ensimmäiseksi kuva Jonin piposta. Sain sen vihdoin ja viimein ikuistettua.Lankana Novitan Teddy, musta. Virkkuukoukku 7. Ohjeen löytää Novitan sivuilta ja kirjasta Käsityön pikkujättiläinen. Tämä on ollut Jonille todella mieluisa, kuulemman lämmin! Kyllä kelpaa kuljettaa pakasteita ympäri Suomea.

Kävimme koulun kanssa Oulun Kädentaidonmessuilla. Sieltä tarttui mukaan tällaisia ihanuuksia.Pirtin kehräämön kaksisäikeistä villalankaa, 150 g:n vyyhti. Tästä olisi tarkoitus aloittaa joku huivi, ehkä Ullaneuleen Tulppaani.Garnstudion Eskimo Print villalankaa. Tämä oli tarjouksessa 2 e/kerä, se oli pakko hyödyntää (4 kerää tuli hamstrattua)! Näistä tulee villahousut Miksulle, sitten joskus kun jaksan alkaa neulomaan niitä. Lankaa jää varmasti ylikin, että lopuille pitää sitten kehitellä jokin kohde.

Olisin ostanut vaikka mitä muutakin, mutta hillitsin itseni. Ostin Miksulle t-paidan, muut ihanuudet jätin sinne. Niisk.Pikkusiskolleni tein synttärilahjaksi tällaiset lapaset. Kaikki langat ovat jämälankoja, joten en osaa sanoa edes mitä näissä on. Novitan Palma on ainoa, jonka osaan varmana sanoa. Sukkapuikot 4. Ompelin koristeiksi fleecestä leikatut sydämet ja ranteissa on kiristysnyörit joiden päissä on tupsut.Synttärisankari ja lapaset (kuva hyvä kymmenen). Lapaset pääsivät heti käyttöön ja ovat kuulemman kalastelleet paljon ihailevia kommentteja. Hyvä jos kelpasivat. :) Tuli hyvä mieli.

4 kommenttii:

Lootuskukka kirjoitti...

No kelpais mullekin...

Katilein kirjoitti...

Tahtoo sekä tuon pipon että nuo lapaset. Oi onnellista neitiä, joka noin hienot lapaset saa!!

Mari kirjoitti...

Ihanat nuo lapaset :).

ansku-sisko kirjoitti...

aivan ihania nää kaikki! hame, lapaset, pipot!! ja sun neuleet ja hartijahuivit ja kaikki! toivottavasti saan joululahjaksi jotaki kivaa :)))