lauantai 27. syyskuuta 2008

Lahjaksi

Tässä taas sekalainen seurakunta pieniä tekeleitä.

Isoveljelleni synttärilahjaksi virkattu pipo. Lankana Novitan Karuselli (oli Halpa-Hallissa alennuksessa) ja virkkuukoukku nro 7. Hyvin yksinkertainen malli, pelkkiä kiinteitä silmukoita haluttu pituus ja reunaan vahvistukseksi piilosilmukoita. Mallina komeilee Joni, hih. Kaikki kuvat tärähtivät hieman ja pipo on jo lahjapaperissa, eli joudutte katselemaan hieman tärähtänyttä otosta.Siskonpojalleni 3-vuotislahjaksi teen tällaisia villasukkia. Novitan 7 Veljestä musta & keltainen, sukkapuikot 3 ½. Osittain itse sävellettyä mallia. Kantapää vahvistettu ettei se kulu kumisaappaissa puhki.Kaverille taskuja. Tällä kertaa etutarrallisia. Leveämpi tarra ois ollu ehkä fiksumpaa, tai sitten kapeammat siivekkeet. Noh, tällaisia olen tehnyt kaksi, vielä ainakin yksi pitäisi tehdä. Tein heille myös imuja bambuhampusta, mutta niistä ei ole kuvia.Viimeisenä, muttei vähäisimpänä Mikaelille tehty taskuvaippa. Takana komeilee SM-liigan hengessä, mikäs muukaan, kuin Oulun Kärppien logo. (Kyllä, se yrittää esittää sitä!) BrPul, coolmax ja permanenttitussit. Kuva pysyi pesussa ihan ok, jotkin kohdat tarvitsevat hieman vahvistusta.

Sain valmiiksi viime viikolla Jonin pipon, mutta se ruoja oli jättänyt sen työautoonsa. Lupasi ottaa sen ensi vloppuna mukaan, että saan kuvata sen. Hmph. Siitä tuli hieno.

3 kommenttii:

Miranda kirjoitti...

Hienoja tekeleitä :) Tuohon kärppien logon tekemiseen kului varmaan mukavasti aikaa :) Mä ainakin olen aina niin tarkka piirrellessäni vaippoihin :)

Katilein kirjoitti...

Hieno huivi edellisessä kirjoituksessa. Ampparisukat ovat tosi hauskat!
Hyvää viikonloppua!

Artesanity kirjoitti...

Kärpät vaippa! Tästä mä tykkään :)