lauantai 6. syyskuuta 2008

Kylymät ilimat

Syksyhän tuo tuntuu tulevan. Puut vaihtavat salakavalasti väriään ja tuuli nostaa hameen helmaa ja pistää kylmästi jalkoihin. Hitto.

Äitini esitti toivomuksen Mikaelin hoitovaatetuksesta. Koska he ovat lasten kanssa paljon ulkona, äitini pyysi että ostaisin Mikaelille kypärämyssyn. Neulottu kypärälakki ei pidä tuulta kunnolla ja jäähän sellaisessa niska paljaaksi. Mikaelin tuulipuvun takki on vielä hieman iso, joten sen huppu peittää Miksun näkökentän ja siitäkös poika suuttuu. Hupullakaan niskaa ei siis voi suojata.

Olen ollut koulun ja autokoulun takia todella kiireinen ja väsynyt, joten en jaksanut edes ajatella sellaisen ompelemista, vaikka on minulla yhdessä lehdessä kypärämyssyn kaavat.

No, tänään Mikael meni isänsä kanssa puhdistamaan rännejä, niin sain hetken hiljaisuuden ja ompelin Miksulle ikioman kypärämyssyn. Ja ei oo varmasti muilla muksuilla samallaista!

Myllymuksujen joustofroteeta ja resoria. Koko 70/80 cm ja kaava löytyy SK 2/93 lehdestä. Tuli kyllä just passeli, että tuskin mahtuu koko talvea. Pitää sitten tehdä uusi, kun tämä käy pieneksi. :) Kyllä nyt pojan kelpaa!

8 kommenttii:

Kiana kirjoitti...

Suloinen myssy!

Pinja kirjoitti...

Söpö poju ja söpö myssy!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan tosi hyvän mallinen hattu!! Ja tosi kivan näköinen kaikin puolin :-)

Mirka

Niina kirjoitti...

Upee!

Miranda kirjoitti...

Aivan ihana myssy :D

uun kirjoitti...

No ihan järkyttävän hieno! Pitäisiköhän itsekin askaroida kypärämyssy?

Ja onnea opiskelupaikan johdosta, tuntuu näin tuntemattomallekin ihan sinun alalta.

mannunen kirjoitti...

oli pakko itsekin netistä kaivaa kypärämyssyn kaavat ja löysin ottobren sivuilta.sovellan niitä hieman ja jospa sitä itsekin kävisi kangaskaupan kautta hakemassa -ah niin ihanaa- retrovelouria.

kiitos muuten ihan mahtavasta blogista :)

-mannunen-

suvi kirjoitti...

Ihania töitä sulla!Saako sinut lisätä omaan blogiini?
Meillä on aika saman ikäiset lapsosetki:)Esikoinen on04/07 ja kakkonen tulossa 06/09