lauantai 9. elokuuta 2008

Myssy vol. II plus muuta

Sain toisenkin myssyn valmiiksi (jo eilen, mutta en jaksanu päivitellä). Lankana tällä kertaa vihreä Mambo.



Mun punasankaiset silmälasit loistaa mukavasti. :D Ja älkää huomioiko kaksoisleukaani...

Vielä ois haaveena tehdä kaksi muuta "puuttuvaa" väriä pipoiksi (pinkki & oranssi), mutta pinkkiä en ole nähnyt vähään aikaan missään. Ketunmarjat. Ois vaikka mitä muutakin mitä haluaisin tehdä, mutta rahaa kun ei oo liikaa. Olen nyt nääs autokoulussa ja se syö kaikki meidän rahat. No, ajokortti on kyllä tarpeellinen meikäläiselle.

Paljastettakoon, että on mulla tuolla keittiön pöydällä 1,3 m aivan ihanaa viskoosia, josta ajattelin taiteilla tunikan tässä joskus. Niin ja ostinhan minä Mikaelin villapaitaan uudet napit ja ne on tosi hyvät.

Tässä muuten muutaman viikon takaisia tekeleitä. Kaverille ja hänen pojalleen taasen.



Imuja tein yhteensä 5 kpl ja niissä oli 2 krs kierrätysfroteeta ja 1 krs flanellia tahi kuviollista puuvillaa. Siteet ovat ihan normisiteitä, kosteussulkuna PUL.



Näitä L-koon taskuvaippoja tuli yhteensä neljä ja kaikissa päällä 2mil PUL ja sisäpinnassa kuivaliinaneulos.

Vois taas kilisytellä puikkoja. Tunikaa en voi aloittaa vielä, kun uupuu kiinnisilitettävä tukikangas, mutta ensi viikolla saatan käydä hakemassa sitä. Ehkä.

4 kommenttii:

Pinja kirjoitti...

Mä näin sitä pinkkia Mamboa ihan vasta jossain, joko Säästiksessä tai Iin Käkkäräisellä.. Ostanko sulle kerän, jos törmään siihen taas? En varmaan viitsi postittaa, mut ois sitten hyvä syy nähdä taas :P

Sokkopöllö kirjoitti...

Joo no jos joskus sitä löydät ja se ei ihan älyttömän hintasta ole (sitä saa nääs alessa ainakin joissain paikoissa, ku se on poistuva väri), niin osta vaan! Saadaan syy rehvata. :>

Heini kirjoitti...

Ihana myssy!! :)

Tiukunen kirjoitti...

Ihanan mallinen myssy! :)