lauantai 12. heinäkuuta 2008

Iso Myssy isolla Ämmällä

Mä olen pipoaddikti. Tai oikeastaan päähineaddikti. Kaikki minkä voi laittaa päähän ja se peittää mun luonnonkiharat on minulle aarre. Minulta löytyy hyvin laaja valikoima huiveja, lippahattuja ja pipoja. Pipot ja myssyt ovat suosikkejani ja minua suoranaisesti ketuttaa, ettei niitä voi käyttää kesällä. Ryökäle.

Noh, Novita teki tempauksen ja vetää pois Mambon ihanat värit (kirkkaan pinkki, herneenvihreä, keltaoranssin ja sähkönsinisen). Ajattelin neuloa värisuoran myssyjä ja tässä eka:



Sähkönsininen Mambo, sukkapuikot 8 ja 10. Malli on Novitan Kesä 2008 lehdestä. Todella nopea ja helppo toteuttaa ja kaikenlisäksi aivan ihanan muhkea. <3 Sukkapuikot 10 olivat jo aika hervottomat ja niillä neulominen oli jo hieman hankalaa. Sain kuitenkin myssyn tehtyä ilman mitään ihmeempiä ja sen tekemiseen ei mennyt kuin muutama hassu tunti pitkin päivää neulottuna. Seuraavaksi taidan tehdä vihreän. (Sitten joskus kun pääsen taas lankaostoksille ja minulla on rahaa...)

11 kommenttii:

Miiruska kirjoitti...

Aivan ihana! Taidanpa kokeilla itekin jos ohjeen muistan ehtiä =)

Heini kirjoitti...

Tosi söpö myssy! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanuus! Mistä ohje?

Piuku kirjoitti...

Toi Mambo on ihan mun lempilankoja! Nopea tehdä, herkulliset värit ja kiva neuloa.

Laitas muuten mulle s-postia ja kerro missäpäin asut: saat lankalahjoituksia/ halpaan hintaan. Siivosin mun lankakoria tässä taannoin ja mulla on vaikka kuinka paljon sellaisia 50-80g keriä, sekavärisiä, eri materiaaleja. Lähinnä punaisia, luonnonvärejä tms.

Tai- mä yritän lähettää sulle s-postia. Kilpailu, kumpi ehtii ensin :D

Piuku kirjoitti...

SOkkis, uusiks. Näin sun profiilista että oot aika pitkällä verrattuna muhun. Kerään sulle sellasen pussukan, punnaan ja katon postikulut. Mä uskon että meillä on aika samanlainen lankamaku, mun täytyy vaan noista jämistä päästä eroon kun tilasin novitalta 50 lankoja....

Katotaan mitä tulee postikuluiksi ja valokuvaan sulle sen säkin sisällön ensin! Aika pitkälti postikuluilla laitan tulemaan, en niistä niinkään tahdo hirveästi voittoa. Kahtellaan.

*oon ihan pöppelössä ja pihalla, kuumetta saa syyttää!!!*

PiKo kirjoitti...

Heisun!
Vielä pitää olla ihan hys hys. Mutta Kiitos Paljon.

Täällä ollaan täpinöissä!

Villakiana kirjoitti...

Pikku miehelle 1-v onnittelut!

Annukka kirjoitti...

Ihana myssy, osaiskohan tollasen tehdä sellanenkin jolla on peukalo keskellä kämmentä, mitä tulee käsitöihin :D

Pienelle miehelle synttärionnea <3

Miiruska kirjoitti...

En löytäny lehteä vaikka metästin, joten voisitkohan vinkata suunnilleen silmukkamäärää..? Mulla ei pidä koskaan paikkaansa jos alan vyötteen ohjeen mukaan laskemaan. =)

Pilli kirjoitti...

onkohan ton pipon ohjetta jossain netissä, tiedätkö?
olen ettinyt jokapaikan, mutta ei löydy:/
ja tietenkään tuota novitan kesä 2008 lehteä ei löydy mistään... niin mun tuuria!

Sokkopöllö kirjoitti...

Novitan sivuilta löytyy kyseinen ohje. Novitan verkkopalveluita voi kokeilla ilmaiseksi pari viikkoa.