tiistai 20. toukokuuta 2008

Kesävillikset I

Operaatio kesävillikset on saatu käyntiin! Aloitin villiksien neulomisen Zitron Loftilla, väri nro 907 (sademetsä). Voitin yhden kerän Ummalullan nimikilpailussa ja siitä sainkin kipinän aloittaa villiksien neulomisen. Tilasin kaveriksi toisen kerän ja puolitoista kerää meni.Neuloin näihin aika korkean vyötärön, kun melkein kaikista vanhoista villiksistämme vilkkuu vaippa. Villikset saa tulla ihan kunnolla ylös, mua häiritsee, jos ne eivät peitä kunnolla koko vaippaa. Tein näihin kuminauhakujan, koska halusin kokeilla miten se toimisi. Siks toisekseen meillä ei meinaa nyörit pysyä kiinni...Omasta päästä sovellettu ohje. Haarakiila on samaan tyyliin tehty, kuin Ullaneuleen villapöpissäkin. Muuten pöksyt eroavat pöpistä aika lailla.

Tuli kyllä ihanan istuvat ja onhan tuo Loft todella pehmoista. <3 Värikin on mukava kesää ajatellen, kyllä nyt kelpaa pihalla möyriä! :D

Hittolainen, kun Zitron on lanseerannu jonku uuden merinolangan ja Loftin valmistus on lopetettu... Pitää yrittää hamstrata vielä joitain kivoja värejä itselle! Uudet kesävillikset mietintään ja lankatilaukset vetämään! (Omatunto: Top top! Jos ei nyt ihan heti kuitenkaan...)

2 kommenttii:

Kiana kirjoitti...

Tosi hyvännäköiset, ja tuo väri on herkku!

Piuku kirjoitti...

Tuo väri on kyllä aivan mahtava! Upeat pögät, kyllä kelpaa jammailla noissa!

Mä oon kans tullut siihen tulokseen, että villapöksyjen se vyötärö saa tulla ihan "nassikan kainaloon asti", saahan sitä aina sitten kääriä/taitella alemmaksi!